"Wealth is the ability to fully experience life"
 
 
 

Tarief & Vergoeding

Als craniotherapeut heb ik mijn tarief bepaald op 80,- Euro per uur. Dit geldt voor alle behandelingen, ook diegene aan huis.

De cranio behandelingen worden deels of geheel vergoed door de zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket. Het eigen risico wordt daarbij niet aangesproken. Neem contact op met je eigen zorgverzekering voor actuele informatie over de vergoeding.  
  

 Als fysio therapeut heb ik mijn tarief bepaald op 40,- Euro per behandeling. Een behandeling duurt 40 minuten. 

De fysio behandelingen worden voor 75% vergoed door de zorgverzekeraar vanuit het aanvullende pakket of vanuit het basispakket. Het eigen risico wordt daarbij niet aangesproken. Neem contact op met je eigen zorgverzekering voor actuele informatie over de vergoeding. 

 

Een telefonisch consult is altijd gratis en altijd vrijblijvend.

 

Betalingen 

Voor alle behandelingen geldt dat er geen directe declaratie gebeurt. Dit betekent dat je zelf de facturen ontvangt en betaalt aan mij. De factuur dien je in bij je zorgverzekeraar die de vergoeding aan jou betaalt.

 

Je betaalt de factuur contant na de sessie of via overschrijving binnen 1 week na ontvangst van de factuur. Het is altijd mogelijk om een betalingsregeling af te spreken die aansluit bij je financiële capaciteit. Bespreek dit met mij tijdens het intakegesprek.